{"product_id":"eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","title":"ECO RICIN KOSMETIKOLJA 100 ml - PHYSALIS","description":"INGREDIENSER\u003cbr\u003eRicinuskärnolja* (Ricinus Communis Seed Oil), rosmarinbladextrakt* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*certifierad ekologisk ingrediens)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBESKRIVNING\u003cbr\u003ePhysalis ekologiska ricinuskärnolja är en ljusgul, viskös olja som utvinns från fröna av ricinusbönan, som är känd som 'underbusken' och ursprungligen härstammar från Afrika och nu är utbredd i tropiska regioner världen över.\u003cbr\u003eRicinuskärnolja är mycket rik (upp till 90 %) på glycerider som härstammar från ricinolja (9). Den höga viskositeten hos ricinuskärnolja ger den viktiga lugnande och fuktgivande egenskaper i hud- och hårvård, och den är också ett utmärkt glidmedel som håller huden mjuk. Som en del av en hudolja (t.ex. 1 del arganolja på 3 delar ricinuskärnolja) är den utmärkt för att rengöra och avgifta huden.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eANVÄNDNING\u003cbr\u003eAnvänd som massageolja eller som kropps-, ansikts- och hårvårdsprodukt.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eREKOMMENDERADE FÖRVARINGSVILLKOR\u003cbr\u003eFörvara kyld.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053638955356,"sku":"5412360009350","price":14.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360009350.jpg?v=1763974794","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/sv\/products\/eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}