{"product_id":"jojoba-eco-cosmetic-oil-100-ml-physalis","title":"Vaj Ekologjik Kozmetik JOJOBA 100 ml - PHYSALIS","description":"PËRBËRËSIT\u003cbr\u003eVaji i farave të jojobës* (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Ekstrakt i gjetheve të rozmarinit* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*përbërës organik i certifikuar)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003ePËRSHKRIMI\u003cbr\u003eVaji organik i jojobës Physalis është një \"vaj\" i rrallë, i verdhë i haret, i nxjerrë nga farat e bimës së jojobës që rritet në zonat shkretëtire. Në fakt, është një dyll që bëhet i lëngshëm në temperatura mbi 15°C, me një përbërje unike dhe një qëndrueshmëri të shkëlqyer.\u003cbr\u003eVaji i jojobës absorbohet shumë mirë nga lëkura dhe nuk lë një shtresë yndyrore. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, nga e reja te e pjekura, nga e thata te e yndyrshme, madje edhe për lëkurën e ndjeshme dhe të prirje për akne (nuk i bllokon pore). E lëkurën e lë të butë, ka efekt hidratues dhe rregullues.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eAPLIKIMI\u003cbr\u003ePërdorni si vaj për masazh ose si produkt për kujdesin e trupit dhe fytyrës.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKUSHTET E REKOMANDUARA TË RUAJTJES\u003cbr\u003eRuajeni në frigorifer.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053637808476,"sku":"5412360005086","price":17.87,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360005086.jpg?v=1763974762","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/sq\/products\/jojoba-eco-cosmetic-oil-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}