{"product_id":"eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","title":"ECO RICIN KOSMETIKKOLJE 100 ml - PHYSALIS","description":"INGREDIENSER\u003cbr\u003eRikinusolje* (Ricinus Communis Seed Oil), rosmarinbladekstrakt* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*sertifisert økologisk ingrediens)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eBESKRIVELSE\u003cbr\u003ePhysalis økologiske rikinusolje er en lysegul, viskøs olje som er utvunnet fra frøene av rikinusbønnen, som er kjent som 'mirakeltreet' og opprinnelig hjemmehørende i Afrika, og som nå er utbredt i tropiske områder over hele verden.\u003cbr\u003eRikinusolje er svært rik (opptil 90 %) på glyserider som stammer fra ricinolsyre (9). Den høye viskositeten til rikinusoljen gir den viktige beroligende og fuktighetsgivende egenskaper i hud- og hårpleie, og den er også et utmerket smøremiddel som holder huden myk. Som en del av en hudolje (f.eks. 1 del arganolje på 3 deler rikinusolje) er den utmerket for å rense og detoxifisere huden.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eANVENDELSE\u003cbr\u003eBruk som massasjeolje eller som kropps-, ansikts- og hårpleieprodukt.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eANBEFALTE LAGERFORHOLD\u003cbr\u003eOppbevar kjølig.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053638955356,"sku":"5412360009350","price":14.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360009350.jpg?v=1763974794","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/nb\/products\/eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}