{"product_id":"eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","title":"ECO RICIN KOSMETIKAI OLÓOLAJ 100 ml - PHYSALIS","description":"ÖSSZETEVŐK\u003cbr\u003eRicinusolaj* (Ricinus Communis Seed Oil), rozmaring levél kivonat* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*tanúsított biológiai összetevő)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eLEÍRÁS\u003cbr\u003eA Physalis bio ricinusolaj egy világossárga, viszkózus olaj, amelyet a ricinusbab magjaiból nyernek, amelyet \"csodafa\" néven ismernek, eredetileg Afrikából származik, és ma a világ trópusi régióiban széles körben elterjedt.\u003cbr\u003eA ricinusolaj nagyon gazdag (akár 90%) a ricinol savból (9) származó gliceridekben. A ricinusolaj magas viszkozitása fontos nyugtató és hidratáló tulajdonságokat kölcsönöz a bőr- és hajápolásban, és kiváló kenőanyag is, amely a bőrt puha tartja. Bőrolaj összetevőjeként (pl. 1 rész arganolaj 3 rész ricinusolajra) kiválóan alkalmas a bőr tisztítására és méregtelenítésére.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eALKALMAZÁS\u003cbr\u003eHasználható masszázsolajként vagy test-, arc- és hajápoló termékként.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eAJÁNLOTT TÁROLÁSI FELTÉTELEK\u003cbr\u003eHűtőben tárolandó.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053638955356,"sku":"5412360009350","price":14.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360009350.jpg?v=1763974794","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/hu\/products\/eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}