{"product_id":"eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","title":"ECO RICIN KOSMETIIKKAA ÖLJY 100 ml - PHYSALIS","description":"AINEOSAT\u003cbr\u003eRiiinusöljy* (Ricinus Communis Seed Oil), rosmariininlehtiuute* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*sertifioitu luonnonmukainen ainesosa)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKUVAUS\u003cbr\u003ePhysalis bio riiinusöljy on vaaleankeltainen, viskoosi öljy, joka saadaan riiinuspavun siemenistä. Riiinuspapu on tunnettu 'ihmepuuna' ja on alkuperältään afrikkalainen, mutta nykyään laajalle levinnyt maailman trooppisilla alueilla.\u003cbr\u003eRiiinusöljy on erittäin rikas (jopa 90 %) glyserideihin, jotka peräisin rikinoolihaposta (9). Riiinusöljyn korkea viskositeetti antaa sille tärkeitä rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia ihon ja hiuksien hoidossa, ja se on myös erinomainen liukaste, joka pitää ihan pehmeänä. Ihoöljyn ainesosana (esim. 1 osa argaaniöljyä 3 osaan riiinusöljyä) se soveltuu erinomaisesti ihon puhdistamiseen ja detoksifiointiin.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eKÄYTTÖ\u003cbr\u003eKäytä hierontaöljynä tai ihon, kasvojen ja hiuksien hoitotuotteena.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eSUOSITELLUT SÄILYTYSEHDOT\u003cbr\u003eSäilytä kylmässä.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053638955356,"sku":"5412360009350","price":14.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360009350.jpg?v=1763974794","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/fi\/products\/eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}