{"product_id":"eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","title":"EKO RICINOVÝ KOSMETICKÝ OLEJ 100 ml - PHYSALIS","description":"SLOŽENÍ\u003cbr\u003eRicinový olej* (Ricinus Communis Seed Oil), extrakt z listů rozmarýnu* (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract). (*certifikovaná bio složka)\u003cbr\u003e\u003cbr\u003ePOPIS\u003cbr\u003eBio ricinový olej Physalis je světle žlutý, viskózní olej získaný ze semen ricinovníku, který je známý jako 'skotská palma' a původně pochází z Afriky, ale dnes je rozšířený v tropických oblastech světa.\u003cbr\u003eRicinový olej je velmi bohatý (až 90 %) na glyceridy pocházející z kyseliny ricinolejové (9). Vysoká viskozita ricinového oleje mu dodává důležité zklidňující a hydratační vlastnosti v péči o pokožku a vlasy a je také vynikajícím lubrikantem, který udržuje pokožku pružnou. Jako součást kožního oleje (např. 1 díl arganového oleje na 3 díly ricinového oleje) je výborný pro čištění a detoxikaci pokožky.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003ePOUŽITÍ\u003cbr\u003ePoužívejte jako masážní olej nebo jako produkt pro péči o tělo, obličej a vlasy.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eDOPORUČENÉ PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ\u003cbr\u003eSkladujte v chladu.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e","brand":"Biolaboratorium","offers":[{"title":"Default Title","offer_id":56053638955356,"sku":"5412360009350","price":14.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0693\/0491\/0119\/files\/5412360009350.jpg?v=1763974794","url":"https:\/\/www.biolaboratorium.com\/cs\/products\/eco-ricin-kosmetikol-100-ml-physalis","provider":"Biolaboratorium","version":"1.0","type":"link"}